PROTIVÍNSKÉ SLAVNOSTI 2024

Informace o akci a jejím konání

17. Městské slavnosti protivínské

POZOR - ZMĚNA PROGRAMU!!!

Akce se koná na Masarykově náměstí.

Bohatá nabídka programu, na své si přijdou všechny věkové kategorie.

Těšit se můžete na řadu skvělých kapel: ROMAN DRAGOUN & HIS ANGELS, ELIŠKA KOTLÍNOVÁ S KAPELOU, THE BACKWARDS - THE BEATLES REVIVAL (18 - 19 hod.), ANNA K. (20 - 21.30 hod.), KAMIL STŘIHAVKA & THE

LEADERS!, CIRCUS PROBLEM, NEKTARKA, jedinečnou podívanou nabídne OHŇOVÁ SHOW ,,MOZAIC" - BLACKOUT PARADOX, malé návštěvníky zajisté potěší: JAKO KŘEMÍLEK A VOCHOMŮRKA - KAMARÁDI BRNO, DLOUHÝ, ŠIROKÝ A BYSTROZRAKÝ - STUDIO DELL´ARTE a další.

V nabídce je celá řada doprovodných akcí a workshopů.

VSTUP ZDARMA!

H. VONDRÁČKOVÁ vystoupení ze zdravotních důvodů ruší. Děkuje za

pochopení.

THE BACKWARDS – Beatles revival

v programu

THE BEATLES ´66 TOUR

Kapela THE BACKWARDS přichází s aktuálním programem THE BEATLES ´66 TOUR, který mapuje poslední období koncertování The Beatles. Těšit se můžete na působivý výlet do hudební historie, na nové skladby v repertoáru The Backwards i novou kostýmní a světelnou výpravu.

Strhující výlet do hudební minulosti plné nezapomenutelných hitů pro několik generací fanoušků Beatles čeká na všechny návštěvníky koncertů kapely The Backwards.

I přes 50 let po rozpadu nepřestaly být Beatles fenoménem. Dne 10. dubna 1970 svět poprvé uslyšel zprávu o rozpadu kapely. Předcházelo tomu rozhodnutí z roku 1966 dále již nekoncertovat, pouze nahrávat desky. V tomto roce vrcholí šílenství Beatlemánie, přes křik fanynek se kapela na pódiích skoro neslyšela. Jejich písničky byly v této době tak přearanžované a s přidanými nástroji, že je nebylo téměř možné zahrát ve čtyřech lidech na pódiu alespoň z poloviny tak dobře, jak byly zahrané na desce.

Na koncertě zazní kromě jiných také skladby: Michelle, Girl, Norwegian Wood, Yellow Submarine, Ob-La-Di, Ob-La-Da, Nowhere Man, Rock and Roll Music...

Délka akce: 660 minut
Žánr: zaner_festival

Datum lokální premiéry: 31. srpen 2024